- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ασπρόπυργος: Άφησαν βρέφος στον δρόμο και παιδιά στο πορτ μπαγκάζ
Τα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο
Στον Ασπρόπυργο εγκατέλειψαν ένα βρέφος στον δρόμο και κλείδωσαν τέσσερα παιδιά στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε υπόθεση κακοποίησης παιδιών στον Ασπρόπυργο. Ένα τραυματισμένο βρέφος βρέθηκε μόνο του στη μέση του δρόμου. Παράλληλα, τέσσερα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ.
Συγκλονισμένοι οι περαστικοί, ειδοποιήσαν την Αστυνομία. Τα απίστευτα γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν από δύο 24ωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος ήταν παρατημένο στον δρόμο. Αστυνομικοί που έφθασαν επιτόπου, ξεκίνησαν να αναζητήσουν τους γονείς. Την ώρα που πλησίασαν ένα σπίτι στον Ασπρόπυργο, άκουσαν κλάμα μωρών να έρχεται από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στο εσωτερικό του οχήματος ήταν κλειδωμένο ένα παιδί. Άλλα τρία ήταν κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίσαν μια 13χρονη, η οποία δήλωσε πως οι γονείς των παιδιών τής τα είχαν δώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το βρέφος και τα υπόλοιπα παιδιά που εντοπίστηκαν στον Ασπρόπυργο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Για την υπόθεση παιδικής κακοποίησης έχει συνταχθεί δικογραφία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχολείο τελεί υπό κατάληψη, οι γονείς ζητούν απαντήσεις και η ανακοίνωση του υπουργείου
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.