Ελλαδα

Κέρκυρα: Πλημμύρες προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά» (βίντεο)

Κλειστά τα σχολεία στο νησί - Απροσπέλαστοι δρόμοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμυρισμένος δρόμος στην Κέρκυρα, καθώς η κακοκαιρία «Αθηνά» βρίσκεται σε εξέλιξη
Πλημμυρισμένος δρόμος στην Κέρκυρα, καθώς η κακοκαιρία «Αθηνά» βρίσκεται σε εξέλιξη © YouTube/CorfuTVNews

Πλημμύρες στην Κέρκυρα προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά», με τα σχολεία του νησιού και απαγορευτικό απόπλου για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Η Κέρκυρα ήταν από τις πρώτες περιοχές στην Ελλάδα που επηρεάστηκαν από την κακοκαιρία «Αθηνά». Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο corfutvnews, υπάρχουν πλημμύρες στην περιοχή της Σπηλιάς.

Έντονες βροχές σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, με ενισχυμένους ανέμους να πνέουν στο Ιόνιο Πέλαγος.

Τα σχολεία τόσο στην Κέρκυρα όσο και στους Παξούς παρέμειναν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δρόμοι έγιναν... ποτάμια, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να δυσκολεύονται τρομερά να κινηθούν στο τοπικό οδικό δίκτυο.

Σπηλιά πλημμύρες κερκυρα

 

Η κακοκαιρία «Αθηνά» πλήττει τα Ιόνια Νησιά - Απαγορευτικό απόπλου για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Εν τω μεταξύ έχουν σταματήσει προσωρινά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, καθώς βρίσκεται σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» ξεκίνησε να επηρεάζει τα δυτικά της χώρας, αρχής γενομένης από τα Ιόνια Νησιά. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα επεκτείνονται σταδιακά σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο, όπως φαίνεται και στον διαδραστικό χάρτη που ακολουθεί:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ