Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι - Δίκη: Ξανά στο δικαστήριο η Ιωάννα (εικόνα)

Καταθέτουν οι γιατροί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εμφανίστηκε ξανά στο δικαστήριο, καθώς καταθέτουν στη δίκη οι γιατροί της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε ξανά σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 στο δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Οι πρώτες εικόνες με την Ιωάννα έχουν δημοσιευτεί, με το ενδιαφέρον στην ακροαματική διαδικασία να στρέφεται στο τι θα καταθέσουν οι γιατροί της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι και η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου, παρούσα την πρώτη ημέρα της δίκης στο δικαστήριο.

Η γιατρός, που έχει αναφερθεί σε δηλώσεις της στη μάσκα που είναι αναγκασμένη να φορά η Ιωάννα επί πολλές ώρες την ημέρα για να πιέζονται οι ουλές στο πρόσωπο της, θα δώσει την πλήρη εικόνα για την κατάσταση που ήταν η 36χρονη και για τους κινδύνους που ακόμη αντιμετωπίζει.

Το δικαστήριο θα ακούσει τους επιστήμονες που έχουν κληθεί να καταθέσουν, ως οι πλέον ειδικοί που επί σειρά μηνών ανήκουν στην ομάδα η οποία βοηθά την Ιωάννα Παλιοσπύρου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Ανάμεσά τους και οι οφθαλμίατροι που έδωσαν μάχη για να μη χαθεί η όραση της 36χρονης. Οι γιατροί αναμένεται με την ανάδειξη της κατάστασης που αντιμετώπισαν με την ασθενή τους, να στοιχειοθετήσουν την πραγματική βούληση που είχε η κατηγορουμένη όταν έστησε «καρτέρι» στην Ιωάννα, έχοντας στην κατοχή της μια μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δίκη Ιωάννας: Αναμένονται οι καταθέσεις των γιατρών

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η νέα εμφάνιση στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι

Η EUROKINISSI έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να κατευθύνεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έχει στο πρόσωπό της την ειδική μάσκα για τα τραύματά της, ενώ φορά και καπέλο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ειδική μάσκα στο πρόσωπο προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ειδική μάσκα στο πρόσωπο προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ