Ελλαδα

Επίθεση με Βιτριόλι: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου
Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου © Eurokinissi

Επίθεση με βιτριόλι: Άφαντος παραμένει ο 40χρονος άνδρας - «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του στο δικαστήριο», λέει ο Nίκος Αλεξανδρής.

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 40χρονος άνδρας με τον οποίο είχε εμμονή η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί στο δικαστήριο, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του». 

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το «παρών» και στις δυο συνεδριάσεις.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε δεύτερη επίθεση στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο τις ημέρες της νοσηλείας της Ιωάννας είχε σημάνει συναγερμός, καθώς υπήρχαν «περίεργες επισκέψεις» αγνώστων ατόμων που ήθελαν να την δουν, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεση της στο δικαστήριο. 

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος. Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», ανέφερε στο δικαστήριο ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε μια δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο. Η Έφη Κακαράντζουλα από την επόμενη ημέρα της επίθεσης και για 16 ημέρες έψαχνε στο διαδίκτυο δηλητήρια, όπως στρυχνίνη και υδροκυάνιο, ατροπίνη, πώς μπορεί να προκληθεί έμφραγμα, ανακοπή καρδιάς και θανατηφόρα ένεση.

Λύτρας: Επικίνδυνη η κατηγορούμενη - Συγκλονιστήκαμε με την απάθειά της
 
Σημειώνεται ότι για την κατηγορούμενη μίλησε στον ΣΚΑΪ και ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας.

«Εμφανίστηκε λες και καμάρωνε για αυτό που έχει κάνει. Δεν έσκυψε μία φόρα το κεφάλι της. Πρώτη φόρα το βλέπω αυτό. Ακόμα και με την εμφάνισή της προσπαθούσε νομίζω να
δείξει  ότι “κοιτάξτε πώς είναι το δικό μου πρόσωπο, μπορώ να είμαι βαμμένη, μπορώ να είμαι περιποιημένη”».

Ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι και οι αστυνομικοί είχαν πει στην Ιωάννα ότι υπάρχει κίνδυνος, ότι «αυτή η γυναίκα να προσπαθεί να σε σκοτώσει». «Φοβάται και το “μετά” η Ιωάννα. Και πώς είναι δυνατόν να μη ζει με τον φόβο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τέτοιο πράγμα», σχολίασε ο δικηγόρος της.

«Δεν απάντησε τίποτε όσον αφορά τη δήλωσή της στην Ιωάννα “ξέρεις εσύ γιατί έγινε”. Ρώτησα το  δικαστήριο γιατί δεν ρωτήθηκε για ποιον λόγο το λέει. Η Ιωάννα τη ρώτησε αν είναι ικανοποιημένη». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ