Ελλαδα

Αργολίδα: Η δολοφονία και το σημείωμα του δράστη

Τι έγραψε πριν βάλει τέλος στη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός έξω από περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του στην Αργολίδα
Αστυνομικός έξω από περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του στην Αργολίδα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Αργολίδα αστυνομικοί εντόπισαν το σημείωμα που άφησε πίσω του ο δράστης, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή Βερβερόντα στην Αργολίδα, όπου ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε. Το έγκλημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης της δολοφονίας στην Αργολίδα έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 78χρονος σύζυγος άφησε πίσω του ένα σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μετά το έγκλημα επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, αντίκρισαν δύο πτώματα. Ο δράστης είχε αυτοκτονήσει. Έβαλε τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα στο argolikeseidhseis.

Σε δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε νεκρή και η 75χρονη σύζυγός του.

Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο συζυγοκτόνος στην Αργολίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα που έγραψε ο 78χρονος υπάρχει η φράση: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ, με τον σύζυγο να έχει αναλάβει τη φροντίδα της. Γείτονες έκαναν λόγο για οικογενειακή τραγωδία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ