Ελλαδα

Δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: H ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη

Αντίστοιχη ανάρτηση και από την Ντόρα Μπακογιάννη- Ανακοίνωση της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Παύλος Μπακογιάννης
O Παύλος Μπακογιάννης ©Eurokinissi

Σαν σήμερα, πριν 31 χρόνια δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης - Η ανάρτηση του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

Σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια (26/9/1989) ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη. H Ντόρα Μπακογιάννη και ο γιος του Κώστας τίμησαν τη μνήμη του μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία. 

Kώστας Μπακογιάννης: «Κοίτα μπαμπά»

 Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε μία λιτή, αλλά συγκινητική ανάρτηση, με το τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Κοίτα μπαμπά».

 

 

Ντόρα Μπακογιάννη: Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν


«32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε στο Twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

 

NΔ: Η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξακολουθεί να μας θυμίζει τους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία

  Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «32 χρόνια μετά, η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξακολουθεί να μας θυμίζει τους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία από τους εχθρούς της, όταν ακραίες ιδεολογίες οπλίζουν χέρια δολοφόνων.

Μας υπενθυμίζει, όμως, και κάτι ακόμα: ότι η Δημοκρατία τελικά νικά. Ότι στο τέλος οι δολοφόνοι και οι ακραίοι υποστηρικτές τους αποκαλύπτονται και μπαίνουν στο περιθώριο. Ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη και η μετριοπάθεια ενώνουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές τις αξίες πρέσβευε ο Παύλος Μπακογιάννης. Αυτό το μέλλον οραματίστηκε για όλους τους Έλληνες. Ένα μέλλον Δημοκρατίας, ενότητας και προόδου. Και αυτή την παρακαταθήκη του κανένα όπλο δολοφόνου δεν κατάφερε να σβήσει. 32 χρόνια μετά, ο Παύλος Μπακογιάννης ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ