Ελλαδα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα και δεν έχει κάνει το εμβόλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η είδηση ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δίνει μάχη στην εντατική με τον κορωνοϊό, έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε χθες, και πήγε στον «Ευαγγελισμό». Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε στο Mega ότι δίνεται μάχη για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μάχη μεγάλη, μια κρίσιμη μάχη. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι κρίσιμες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2.
Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι που μπέρδεψε τον κουτσομπολισμό
Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι που μπέρδεψε τον κουτσομπολισμό

Δεν μας νοιάζει αν χώρισαν, ούτε αν θα τα ξαναβρούν. Μόνο που το ελληνικό κατεστημένο του κιτρινισμού δεν ξέρει με τι μάτια να κοιτάξει την απέραντη ομορφιά της ωραίας Έλενας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.