Ελλαδα

Λιμενικό: ΕΔΕ για αρνήτρια αξιωματικό που μήνυσε εκπαιδευτικούς

Η γυναίκα με τον σύζυγό της επιτέθηκαν φραστικά σε τρεις εκπαιδευτικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολική αίθουσα ΗΠΑ
Σχολική αίθουσα © Unsplash

Ένορκη διοικητική εξέταση έχει διαταχθεί σε βάρος μίας ανθυπασπίστριας του Λιμενικού, η οποία προκάλεσε επεισόδιο στο σχολείο του παιδιού της στα Καμίνια.

Εις βάρος της 38χρονης ανθυπασπίστριας του Λιμενικού που προκάλεσε επεισόδιο στο σχολείο του παιδιού της στα Καμίνια διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα, μαζί με τον σύζυγό της, επιτέθηκαν φραστικά και απείλησαν τρεις εκπαιδευτικούς που δεν επέτρεπαν την είσοδο του παιδιού τους στο σχολείο καθώς δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε βεβαίωση αρνητικού self-test.

Στη συνέχεια, οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε μήνυση κατά της διευθύντριας, του υποδιευθυντή και της υπεύθυνης COVID του σχολείου, με αποτέλεσμα να γίνει προσαγωγή τους στο Α.Τ. της περιοχής.

«Δεν έχει έρθει κάποιο εξώδικο σε εμάς ως Διδασκαλική Ομοσπονδία. Αυτά απευθύνονται απευθείας στους συναδέλφους. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κάτι τόσο έντονο όσο αυτό που έγινε στα Καμίνια, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν φτάσει και σε εμάς επιστολές, ενώ συνάδελφοί μας βρέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα γιατί δέχτηκαν μηνύσεις» επεσήμανε ο Θανάσης Κικινής, πρόεδρος της ΔΟΕ.

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως «οι εκπαιδευτικοί ακολουθούν τον νόμο. Χρειάζεται άμεση παρέμβαση της πολιτείας, ώστε σε ανάλογα περιστατικά να μην οδηγούνται οι εκπαιδευτικοί στα αστυνομικά τμήματα και να προστατεύονται σε περίπτωση μηνύσεων».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ