- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία «κλειδί» από φίλο της δράστιδος
Είχε ζητήσει από 40χρονο να παρακολουθεί την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Φίλος της Έφης Κακαράντζουλα γνώριζε την εμμονή της - Θα κληθεί από τις αρχές για να καταθέσει.
Για την εμμονή της 37χρονης, Έφη Κακαράντζουλα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου γνώριζε ένας φίλος της, ο οποίος το επόμενο διάστημα πρόκειται να κληθεί από τις αρχές για να καταθέσει. Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για 40χρονο άνδρα ο οποίος παραδέχεται ότι γνώριζε την εμμονή της δράστιδος με το θύμα. Μάλιστα η δράστις φέρεται να του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της Ιωάννας.
Όμως ο 40χρονος δεν το έκανε λέγοντάς της ωστόσο ψέματα ότι είχε κάνει αυτό που του ζήτησε. Ακόμη φέρεται να τον είχε ρωτήσει που θα μπορούσε να βρει καυστικό υγρό για να κάνει την επίθεση. Ωστόσο εκείνος δεν κατάλαβε ότι θα πραγματοποιούσε το σχέδιό της.
Παράλληλα αποφάσισε κάποια στιγμή να σταματήσει να απαντά στις κλήσεις της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν κληθεί να καταθέσει φαίνεται πως έχει να αποκαλύψει πολλά για την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, στο περιβάλλον του ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και δεν θέλησε να πάει στην αστυνομία.
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα ζει πάντα υπό ειδικές συνθήκες»
Για τις συνθήκες με τις οποίες θα ζει στο εξής η Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και τα όσα έχει περάσει ως τώρα μίλησε η γιατρός της και Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου.
«Το στρες πάντα σωματοποιείται στο δέρμα και σε όλα τα όργανα. Ανησυχούμε αλλά θεωρώ πως είναι δικαίωμά της, να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Δείχνει το χαρακτήρα και τη δύναμή της» είπε και πρόσθεσε:
«Η Ιωάννα έχει εγκαύματα σε όλο της το σώμα» και οι προσπάθειες των γιατρών εστιάζουν περισσότερο στο πρόσωπο αλλά το καυστικό υγρό έχει κάψει, επίσης, το τριχωτό της κεφαλής, τη ράχη, τον θώρακα, τον κορμό και τα χέρια. Στους μηρούς έχουμε πάρει εμείς μοσχεύματα. Στην ουσία, από τα γόνατα και κάτω έχει υγιές δέρμα».
Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι «η κίνηση είναι δύσκολη και η πίεση την πονάει σε σημεία που οι ουλές είναι υπερτροφικές» ενώ για την εμφάνισή της στο δικαστήριο επεσήμανε:
«Η Ιωάννα έχει καταβάλει μια υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Είναι, όμως, ο χαρακτήρας της τέτοιος που το κάνει να φαίνεται σαν κάτι απλό, που όμως δεν είναι».
Ως προς τα χειρουργεία που έκανε η Ιωάννα, η γιατρός της σημείωσε πως «το πρώτο τρίμηνο είχε χειρουργεία σχεδόν κάθε εβδομάδα γιατί υπήρχε θέμα ζωής ή θανάτου. Ήταν αναγκαία. Στη συνέχεια έγιναν πιο αραιά. Τώρα θα κάνουμε νέα χειρουργεία αλλά χωρίς τη διαδικασία του κατεπείγοντος για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους. Για αποκατάσταση θέσης όπως στον τράχηλο, στα χέρια, γύρω από το στόμα, στη μύτη».
Τέλος, για την ειδική μάσκα της Ιωάννας εξήγησε πως «κάθε περιστατικό που έχει ουλές, ειδικά μετεγκαυματικές, έχει την τάση αυτές τις ουλές να τις υπερτρέφει, δηλαδή να φουσκώνουν. Αυτό που κάνει η μάσκα, είναι να πιέζει έτσι ώστε να είναι πιο επίπεδες και να έχουν καλύτερη εξέλιξη. Δεν φοράει τη μάσκα για να κρυφτεί αλλά γιατί πρέπει να τη φοράει. Δεν είναι κάλυψη αισθητική. Θα συνεχίσει να τη φοράει για ένα βάθος απροσδιόριστου χρόνου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.