Ελλαδα

Ψαράς βρήκε το πτώμα ψαροντουφεκά και το έριξε στη θάλασσα

Ο 74 χρόνος άνδρας εντοπίστηκε στην παραλία Μελανή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bάρκες ψαράδων στο Βόλο
Bάρκες ψαράδων στο Βόλο © Eurokinissi

Ένας 52χρονος ψαράς συνελήφθη στον Βόλο, γιατι ανέσυρε στα δίχτυα του έναν ψαροντουφεκά και τον έριξε ξανά στη θάλασσα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.

Συνελήφθη χθες από λιμενικούς ένας 52χρονος ψαράς ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, ανέσυρε στα δίχτυα του έναν αγνοούμενο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξανάριξε στη θάλασσα, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή και ανασύρθηκε από τον δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι του Βόλου, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Βόλος: Η ανακοίνωση απο το Λιμενικό Σώμα για τον ψαροντουφεκά

«Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία "ΜΕΛΑΝΗ" Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. - Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

» Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ