- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Βιτριόλι: Η δράστρια έψαχνε δηλητήρια και μετά την επίθεση
Τι αναζητήσεις έκανε στο διαδίκτυο
Επίθεση με βιτριόλι: Έψαχνε για δηλητήρια στο διαδίκτυο και μετά το χτύπημα στην Ιωάννα.
Τις αναζητήσεις που έκανε στο Ίντερνετ η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα αποκαλύπτει το MEGA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, η γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννης αναζητούσε στο Ίντερνετ μετά την επίθεση: «Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη», «Κρασί και δηλητήριο», «Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα», «Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα», «Υδροκυάνιο, Αρσενικό», «Όπλα αγορά χωρίς άδεια», «Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)».
Παράλληλα, η δράστρια είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν προχωρήσει σε επίθεση με το βιτριόλι, ενώ μετά το συμβάν επιχείρησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστρια έστειλε στον 40χρονο μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ», ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους του έστειλε μήνυμα «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στη Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ».
To δεύτερο μήνυμα πιθανόν σχετίζεται, σύμφωνα με το Mega, με τον πομπό που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.
Επίσης οι κλήσεις προς τον 40χρονο ήταν απανωτές την ημέρα που έγινε η επίθεση. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι κλήσεις έγιναν διαδοχικά στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23, με τον 40χρονο να μην απαντά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.