Ελλαδα

Απαγχονισμός στη Ραφήνα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το πόρισμα των ιατροδικαστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκτονία στη Ραφήνα
Αυτοκτονία στη Ραφήνα © Eurokinissi

Τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για αυτοκτονία επιβεβαίωσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα, όσον αφορά στον θάνατο του 44χρονου στη Ραφήνα.

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο 44χρονος άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Να θυμίσουμε πως τον άνδρα εντόπισε γείτονάς του, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όπως επίσης και της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο, να σπεύσουν στο σημείο.

Αρχικά, το γεγονός πως ο 44χρονος ήταν δεμένος με tire up, ενώ στο στόμα του είχε μονωτική ταινία, προβλημάτισε τις Αρχές, οι οποίες, αν και τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» αυτοκτονία, εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, εν τέλει, από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και επιβεβαιώνεται το σενάριο της αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο ζωγράφος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να φιμώθηκε μόνος του και να κρεμάστηκε από το μπαλκόνι που «βλέπει» στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στην Οδό Νηρέως 39, στη περιοχή Μαρίκες, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ