Ελλαδα

Δωδεκάνησα: Πρωταγωνιστούν σε Daily Mail και National Geographic

Εκτενή αφιερώματα για τα νησιά των Δωδεκανήσων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρόδος
Ρόδος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ © Unsplash

Σημαντικό μερίδιο έχουν τα Δωδεκάνησα στις αναζητήσεις Βρετανών ταξιδιωτών - Εκτενή αφιερώματα σε Daily Mail και National Geographic.

Daily Mail και National Geographic πραγματοποίησαν εκτενή αφιερώματα για τα Δωδεκάνησα, τα οποία αποτελούν πηγή έλξης για τους Βρετανούς τουρίστες.

Τη Ρόδο, την Κω και την Αστυπάλαια προτείνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ως κορυφαίες επιλογές στον κόσμο για διακοπές, σε ειδικό αφιέρωμα της δημοφιλούς ιστοσελίδας της στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος προβολής του γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας.

Το άρθρο, που αναφέρεται επιπροσθέτως στη Νίσυρο, την Τήλο και τη Χάλκη, έχει προκαλέσει αίσθηση σε Βρετανούς ταξιδιώτες που το ενδιαφέρον τους για τα ελληνικά νησιά φαίνεται να παραμένει έντονο για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ξεχωριστή θέση στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς έχει η Αστυπάλαια που διακρίνεται ως το νησί του μέλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο διάστημα η Αστυπάλαια διακρίνεται και από τον έγκριτο ιστότοπο του βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού National Geographic ως ένας από τους πληρέστερους και μη συμβατικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του γραφείου ΕΟΤ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ