Ελλαδα

Γλυκά Νερά:«Μυθεύματα τα περί συνεργού»-Εξελίξεις εντός εβδομάδας

Αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην υπόθεση - Πότε εκδικάζεται η υπόθεση οριστικής επιμέλειας.

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα από τις έρευνες στις κάμερες, το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο. 

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», είπε ο συνήγορος του καθ' ομολογία δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μυθεύματα τα περί ύπαρξης συνεργού»

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας, όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως», ενώ δεν δίστασε να τα χαρακτηρίσει «μυθεύματα». 

Ακόμη, σχετικά με το κίνητρο του δράστη της στυγερής δολοφονίας, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». 

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που είχε ζητήσει να έχει τη συνεπιμέλεια του μικρού κοριτσιού, μπορούσε να βλέπει το παιδί πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ