Ελλαδα

Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με όρους ο Νιγηριανός μάνατζερ

Περιοριστικός όρος εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούμπεν Σεμέδο
Ρούμπεν Σεμέδο © EUROKINNISSI

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε ο Νιγηριανός μάνατζερ.

Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο, ελεύθερος αλλά με όρους αφέθηκε και ο Νιγηριανός μάνατζερ που είχε κατηγορηθεί για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης. Στον μάνατζερ επιβλήθηκε περιοριστικός όρος εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ θα δώσει και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Μάλιστα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

Αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα στην απόφασή τους ενώ έπαιξε ρόλο το γεγονός στις καταθέσεις της 17χρονης και της φίλης της υπήρξαν πολλές αντιφάσεις όπως επίσης ότι σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Επίσης, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις.

Αμέσως μετά την απόφαση η δικηγόρος του Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκιρη, δήλωσε σχετικά: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολεα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων.Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Από την πλευρά του ο Σεμέδο βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο αρκέστηκε να φωνάξει «Αθώος».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ