Παγώνη: Στα νοσοκομεία Περιφέρειας τα προβλήματα από αναστολές
«Το ποσοστό των εμβολιασμών των γιατρών πανελλαδικά είναι 94,75%, ενώ στους νοσηλευτές και τους άλλους εργαζομένους φτάνει στο 90%»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ξεκαθάρισε πως δημιουργείται πρόβλημα στα νοσοκομεία περιφέρειας από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Έκκληση στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους πραγματοποίησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Συγκεκριμένα, η κα Παγώνη χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «πολύ δύσκολη» ενώ τόνισε πως «οι συνάδελφοί δεν αντέχουν την τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί, ειδικά μετά από 18 μήνες αγώνα κατά του κορωνοϊού. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τους εργαζόμενους και την ίδια ώρα υπάρχουν ασθενείς που θέλουν να εξυπηρετηθούν και να λάβουν τα εξιτήριά τους».
Όπως επεσήμανε, «τα μεγαλύτερα προβλήματα από την αναστολή εργασίας στους ανεμβολίαστους εργαζομένους θα προκύψουν στα νοσοκομεία της περιφέρειας καθώς είναι αυτά που διαθέτουν με λιγότερο γιατρούς και νοσηλευτές» ενώ σημείωσε πως «τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ δείχνουν πως το ποσοστό των εμβολιασμών των γιατρών πανελλαδικά είναι 94,75%, ενώ στους νοσηλευτές και τους άλλους εργαζομένους φτάνει στο 90%».
«Πρέπει με πειθώ, διάλογο και ήπια αντιμετώπιση να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη και να εμβολιαστούν» συνέχισε. «Δεν θέλουμε τον διχασμό, γι’ αυτό και ζητάμε να υπάρξει καθολικότητα εμβολιασμού», κατέληξε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Αναλυτικά το ωράριο στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν μάχη με τις φλόγες
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.