Ελλαδα

Πάτρα: Φωτογραφήθηκε με τον διασώστη που τον έσωσε από ανακοπή

«Οι καθημερινοί ήρωες-φύλακες άγγελοι μας είναι ανάμεσα μας» αναφέρει στο μήνυμά της η οικογένεια του 59χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: 59χρονος φωτογραφήθηκε με τον διασώστη του ΕΚΑΒ που του έσωσε τη ζωή
Πάτρα: 59χρονος φωτογραφήθηκε με τον διασώστη του ΕΚΑΒ που του έσωσε τη ζωή © tempo24.news

Πάτρα: Διασώστης έσωσε τη ζωή 59χρονου που έπαθε ανακοπή και λίγες ημέρες αργότερα πόζαραν μαζί.

Με ένα πλατύ χαμόγελο ένας 59χρονος άνδρας από την Πάτρα ποζάρει δίπλα στον διασώστη που τον έσωσε από ανακοπή καρδιάς, που υπέστη λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ περπατούσε στην Αρόη. 

Ο άνδρας διακομίστηκε από το σημείο με ασθενοφόρο έχοντας σφυγμό και λίγες ημέρες αργότερα, ενώ πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο, ο 59χρονος συναντήθηκε με τον Τάκη Μικέ, τον διασώστη που έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

«ΑΝΑΤΑΞΗ ΑΝΑΚΟΠΉΣ! Είναι αδιαμφισβήτητη η σημαντική βοήθεια ενός από τα καλύτερα πληρώματα της υπηρεσίας μας: Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Γιώργος Καϊάφας, που συνέβαλαν καθοριστικά για την ολοκλήρωση της αλυσίδας επιβίωσης του ασθενούς. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για τα καλά της λόγια, είναι η αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας μας να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα το καθήκον μας», έγραψε ο διασώστης στα social media του. 

Πάτρα: 59χρονος φωτογραφήθηκε με τον διασώστη του ΕΚΑΒ που του έσωσε τη ζωή

Ανακοίνωση για την καθοριστική συμβολή των διασωστών του ΕΚΑΒ εξέδωσε, όμως, και η οικογένεια του 59χρονου. «Οι καθημερινοί ήρωες-φύλακες άγγελοι μας είναι ανάμεσα μας. Η οικογένεια μας ευχαριστεί θερμά τον κο Τάκη Μικέ, διασώστη του ΕΚΑΒ, που με την αστραπιαία και άμεση παρέμβαση του με τη μηχανή του ΕΚΑΒ, έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έσωσε τον άνθρωπο μας Μ.Κ., μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Τρίτη 24 Αυγούστου. Ο διασώστης έδωσε την ευκαιρία στον άνθρωπό μας να παλέψει ξανά για τη ζωή του και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, και το ιατρικό προσωπικό του Ξενώνα Ψυχικής Υγείας, που βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου συνέβη το γεγονός και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την παρέμβαση του ΕΚΑΒ. Η αλληλεγγύη σώζει ζωές... Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές.

Η επένδυση στη  δημόσια υγεία και στον κατάλληλο εξοπλισμό είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Μια από αυτές τις επενδύσεις όπως η μηχανή του ΕΚΑΒ, ήταν καθοριστική στην περιπέτεια μας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο δύσκολο και αξιέπαινο έργο όλων των διασωστών του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Σας ευχαριστούμε!!!!». 

Με πληροφορίες από tempo24.news

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ