Ελλαδα

Γλυφάδα: Παγίδα καταγγέλλει το γνωστό μοντέλο για την κοκαΐνη

Τι λέει ο δικηγόρος της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παγίδα καταγγέλλει το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη στη Γλυφάδα με 33 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «επαγγελματική» πλεκτάνη το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, με την αστυνομία να εντοπίζει κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της ποσότητα κοκαΐνης. Η 30χρονη, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) με χειροπέδες στον ανακριτή.

Η 30χρονη εξακολουθεί να επιμένει, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα 33 φιξάκια κοκαΐνης που βρήκαν αστυνομικοί κάτω από το κάθισμα του πολυτελέστατου τζιπ που οδηγούσε στη Γλυφάδα.

Η μητέρα της 30χρονης είναι κατηγορηματική: «Η κόρη μου είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως, όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σαν να έχει διαπράξει όσα της προσάπτουν».

Τι λέει ο δικηγόρος του 30χρονου μοντέλου

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. «Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια», αναφέρει στην εκπομπή «Live News» του Mega ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα», ανέφερε.

«Η εντολέας μου σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας. Δεν βρέθηκε τίποτα στο σπίτι της στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε. Δεν καταγγέλουμε λάθος ή παγίδα από την αστυνομία. Δεν πήρε περίεργο τηλεφώνημα. Κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Ο έλεγχος έγινε το βράδυ, πήγαινε στα γενέθλια της αδερφής της. Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά θα είχε κάποια άλλη κάλυψη», συμπλήρωσε.

«Θα αποδειχθεί στην ανάκριση ποια πλευρά έστησε την υπόθεση. Θα πούμε στις ανακριτικές αρχές ποιες ήταν οι τρεις και παραπάνω πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει και με μηνύματα το τελευταίο διάστημα», τόνισε κλείνοντας.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα απολογηθεί τελικά μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε το 31χρονο μοντέλο. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκινήτο της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίσο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις