Ελλαδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Τι απαντά ο θεράπων ιατρός του για το εμβόλιο

Διαψεύδει δημοσιεύματα περί δήθεν σχέσης του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο θεράπων ιατρός του ξεκαθαρίζει ότι είναι εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα που συνδέουν το ισχαιμικό επεισόδιο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο θεράπων ιατρός του ξεκαθαρίζει ότι είναι εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα που συνδέουν το ισχαιμικό επεισόδιο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο θεράπων ιατρός που παρακολουθεί τον Νίκο Χαρδαλιά, διαψεύδει δημοσιεύματα που συνδέουν το ισχαιμικό επεισόδιο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συνεχίζει να αναρρώνει μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τον θεράποντα ιατρό του να τοποθετείται επίσημα για τα δημοσιεύματα που συνδέουν ισχαιμικό επεισόδιο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση Κούβελα για Χαρδαλιά, ο οποίος συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός με τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του «Αγία Όλγα» που έκανε την επέμβαση στον Νίκο Χαρδαλιά και τον παρακολουθεί, Σωτήριος Πατσιλινάκος, ξεκαθάρισε ότι τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Θεράπων ιατρός Χαρδαλιά - Η απάντησή του στα δημοσιεύματα για το ισχαιμικό επεισόδιο και το εμβόλιο κορωνοϊού

«Ο ασθενής Χαρδαλιάς Νικόλαος έχει γνωστό ιστορικό στεφανιαίας νόσου με σημαντικούς παράγοντες κινδύνου» ανέφερε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του «Αγία Όλγα».

Και πρόσθεσε: «Το πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο προήλθε από τυπική εξέλιξη της νόσου και ουδόλως σχετίζεται με τον προ 8μήνου εμβολιασμό του».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου. Μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά του, αντικαταστάτης του είναι ο Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ