Ελλαδα

Φωτιά στην Κερατέα: Καταγγελία για ρίψη φωτοβολίδων

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 12 οχήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβεστική
Πυροσβεστική © EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Δασκαλειό της Δ.Ε. Κερατέας Λαυρεωτικής - Άμεση η κινητοποίηση από τις επίγειες πυροσβεστικές.

Ακόμα μία πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Δασκαλειό της Δ.Ε. Κερατέας Λαυρεωτικής.

Στο σημείο έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ μέχρι τώρα, η φωτιά δεν φαίνεται να ανησυχεί την Πυροσβεστική.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς μιλώντας στην ΕΡΤ για τη νέα φωτιά που ξέσπασε ανέφερε πως «ευτυχώς υπήρχαν δρόμοι περιμετρικά και την πιάσαμε».

Ως προς τον τρόπο που ξέσπασε, ανέφερε πως «αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ήταν στην παραλία και ειδοποίησαν άμεσα τόσο τον ίδιο όσο και το Πυροσβεστικό Σώμα, έχουν σε βίντεο το περιστατικό».

Υπάρχει, μάλιστα, καταγγελία για αγνώστους που έριξαν δύο φωτοβολίδες με βίντεο να δείχνει πως το βουνό έπιασε αμέσως φωτιά. «Ευτυχώς μας ενημέρωσαν άμεσα, και εμένα προσωπικά και την Πυροσβεστική», σημείωσε τονίζοντας πως δόθηκαν οι αριθμοί από τις πινακίδες για δύο οχήματα που κυκλοφορούσαν ύποπτα στην περιοχή. «Αστυνομία και Τροχαία έχουν επιληφθεί».

Όπως δήλωσε, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα, με τον δήμαρχο να αναρωτιέται το εξής: «Ήταν εμπρησμός; Ή ήταν πιτσιρίκια που έπαιζαν; Αλλά ποιος παίζει στις 2 τα ξημερώματα;».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ