Ελλαδα

Εντοπίστηκαν γκαζάκια σε δάσος στην Αργυρούπολη

Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Αργυρούπολη εντόπισαν γκαζάκια κάτω από μαξιλάρι μέσα στο δάσος, με τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο να κάνει λόγο για απόπειρα εμπρησμού.

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί ότι εντοπίστηκαν γκαζάκια σε δασική έκταση στην Αργυρούπολη έκανε στο Facebook ο δήμαρχος της περιοχής. Ειδικότερα, ο ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος αναφέρει ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τις τελευταίες 7 ημέρες.

«Για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στον Υμηττό μεγεθυντικός φακός σε ξερόχορτα. Σημειώνεται ότι στην πρόσφατη συνέντευξή Τύπου για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «δεν ξέρουμε αν ήταν οργανωμένο σχέδιο».

Γκαζάκια στην Αργυρούπολη - Η καταγγελία του δημάρχου για εμπρησμό

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης. Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή» ανέφερε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις