- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ακυρώνεται η απόφαση για παράταση του μίνι lockdown στη Ζάκυνθο
Επανεξετάστηκε η απόφαση - Τι δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Ζάκυνθος: Δεν παρατείνεται το μίνι lockdown που αποφασίστηκε την Πέμπτη - Οι δηλώσεις της Ρόδης Κράτσα για την τουριστική κίνηση.
Την άρση της απόφασης για παράταση του μίνι lockdown στη Ζάκυνθο έκανε γνωστή σήμερα (13/8) η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παράτασης των περιοριστικών μέτρων έως τις 18 Αυγούστου 2021.
«Η συγκεκριμένη απόφαση, επανεξετάστηκε με το επιδημιολογικό φορτίο να είναι σταθερά μικρότερο. Έδειξε αντιστάσεις η Ζάκυνθος σε αυτή την απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Οι Ζακυνθινοί έκαναν την αξιόλογη προσπάθεια της μεγάλης μείωσης των κρουσμάτων και αυτό αναγνωρίστηκε σε δεύτερη εξέταση», δήλωσε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» η κ. Κράτσα.
Σύμφωνα με το ertnews.gr, η κ. Κράτσα αναφέρθηκε και στην τουριστική κίνηση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπογραμμίζοντας ότι «σε ορισμένες περιοχές και ξενοδοχειακές μονάδες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η τουριστική κίνηση ξεπερνά και το 2019 που είναι ένα ορόσημο, ως μια καλή τουριστική χρονιά. Κερδήθηκε το στοίχημα του τουρισμού, έγινε ένα δειλό άνοιγμα στις 17 Μαΐου, πιστέψαμε και εμείς και υποσχεθήκαμε στην παγκόσμια κοινότητα ότι είμαστε έτοιμοι, με τα μέτρα μας και επιστρατεύσαμε τις δυνάμεις μας. Με τα δεδομένα που υπάρχουν είμαστε ασφαλείς, στο Ιόνιο άλλωστε παραμένουμε πρωταθλητές στον εμβολιασμό, έχοντας φτάσει το 60% στον πληθυσμό της Περιφέρειας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο προβληματική σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
Παρεμβάσεις συντήρησης με ορίζοντα ολοκλήρωσης έξι μηνών
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
Ένα επικίνδυνο διαδικτυακό «challenge» οδήγησε 9χρονο μαθητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, με τη μητέρα άλλου παιδιού να συλλαμβάνεται
«Ήταν προσβλητικό για εμάς» είπε σε άλλο σημείο
Στόχος διαρρηκτών κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης – Άρπαξαν κινητά και smartwatches μεγάλης αξίας
Μεταβατική φάση για τις προγνώσεις των Χριστουγέννων
Ποιες γραμμές κινούνται χωρίς αλλαγές
Άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα
Ξεδιπλώνεται ο πολιτικός χάρτης της Λατινικής Αμερικής, που συνεχώς μεταβάλλεται
Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ
Την Πέμπτη αποφασίζουν αν θα προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.