Ελλαδα

Κοντοζαμάνης: Εμβόλιο, το μεγαλύτερο όπλο κατά του κορωνοϊού

Τι είπε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Κοντοζαμάνης
Βασίλης Κοντοζαμάνης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών μίλησε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και η επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, επιβάλλουν τη λήψη μέτρων προκειμένου να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του συνόλου του προσωπικού που εργάζεται στις δομές υγείας και στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και τόνισε πως «δεν νοείται κάποιος που προσέρχεται σε μια υγειονομική δομή, να είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο από τη διασπορά του κορωνοϊού».

Απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό, λέγοντας ότι η επίδρασή του φαίνεται στην διαχείριση της πανδημίας, όπου έχουμε μια επιθετική μετάλλαξη, η πίεση στο ΕΣΥ είναι μικρότερη απ' ό,τι το προηγούμενο διάστημα, η οικονομία και η κοινωνία λειτουργούν κανονικά.

«Έχουμε το μεγαλύτερο όπλο αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή μας για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο» κατέληξε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ