Ελλαδα

Χαρδαλιάς: Απαγορεύεται μέχρι την Παρασκευή η μετακίνηση σε δάση

Βελτιωμένη η κατάσταση στην Αττική - «Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Η νέα ενημέρωση για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα - Παρατείνεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για απαγόρευση μετακίνησης σε δάση.

Την παράταση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει την απαγόρευση μετακίνησης ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές natura και άλση. Ταυτόχρονα, απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα, εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της βραδινής ενημέρωσης για την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Ελλάδα. 

Ο κ. Χαρδαλιάς σημειώσε ότι και αυτό το βράδυ θα είναι δύσκολο, ενώ ανέφερε ότι η κατάσταση στην Αττική είναι βελτιωμένη. «Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, με την ίδια αυταπάρνηση όλων των δυνάμεων μας», τόνισε ο υφυπουργός και υπογράμμισε ότι το βράδυ που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολο, αλλά διαβεβαίωσε ότι τόσο το πυροσβεστικό σώμα όσο και οι ένοπλες δυνάμεις, το λιμενικό σώμα και η ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι στα πολλαπλά μέτωπα για να διαφυλάξουν τις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Ακόμη, έκανε λόγο για σημαντική ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ