Ελλαδα

Πυρκαγιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

«Βρισκόμαστε σε πανικό»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκκενώνονται καταφύγιο ζώων στον Ωρωπό λόγω των πυρκαγιών στην Αττική - Η ανάρτηση τής Εριέττας Κούρκουλου.

Το καταφύγιο για αδέσποτα ζώα που έχει δημιουργήσει η Εριέττα Κούρκουλου στον Ωρωπό εκκενώνεται λόγω των πύρινων μετώπων που μαίνονται για μία ακόμη ημέρα στη βορειοανατολική Αττική. Όλες τις προηγούμενες ημέρες το καταφύγιο έκανε τον δικό του αγώνα προκειμένου να διασωθούν τα ζώα που έμειναν μόνα και φοβισμένα στις πληγείσες περιοχές. 

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε γνωστό ότι δίνεται μεγάλος αγώνας για την εκκένωση του καταφυγίου. 

Εριέττα Κούρκουλου: Βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ενα πονυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνακια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες. Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημειο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού», γράφει στο προφίλ της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ