- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Υποχωρεί ο καύσωνας που έπληττε τη χώρα μας και δίνει τη θέση του σε ανέμους και ισχυρές βροχές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Υποχώρηση του ισχυρού καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες στους 40-42 βαθμούς Κελσίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά και ενίσχυση των δυτικών - βορειοδυτικών ανέμων με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αυξάνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών και καταιγίδων κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου στα ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται και η εκδήλωση τοπικών χαλαζοπτώσεων.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 15 έως 38-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 39-40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33-34, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 40-42 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 38-40 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί - βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36-38 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34-36 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.