Ελλαδα

Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε τη δολοφονία της 43χρονης

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε την εκτέλεση της συζύγου του - Είχε διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (6/8) ζήτησε και έλαβε ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με οκτώ σφαίρες τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο καφενείο του αδελφού της το πρωί της Τρίτης (3/8) στη Σωτηρίτσα. Ο 54χρονος παραμένει κρατούμενος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος ηχογράφησε με το κινητό του τηλέφωνο τη λεκτική αντιπαράθεση με την 43χρονη, αλλά και την εκτέλεσή της. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε νωρίτερα σε βάρος του 54χρονου ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως και την παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του 54χρονου, Κωνσταντίνος Γαλανός, ανέφερε ότι «λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών απ΄ όπου έλαβε επιπλέον αγωγή».

Δολοφονία 43χρονης στη Λάρισα: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έρευνα από την κ. Ρουμπίνη Λεονταρή στο άψυχο σώμα της 43χρονης από τη Σωτηρίτσα. Η έρευνα επιβεβαίωσε τα όσα έδειξε η αυτοψία κατέδειξε επτά βολές στο σώμα της άτυχης γυναίκας, οι περισσότερες εκ των οποίων κοντά στη θωρακική χώρα και ένα στη μετωπιαία.

Όπως είπε η κ. Λεονταρή, τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα που υποδεικνύουν την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ