- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκιάθος: 20χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό
Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες
Καταγγελία 20χρονης Αυστριακής τουρίστριας για ομαδικό βιασμό στη Σκιάθο – Συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι, αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία
Τον βιασμό της από μία παρέα Ελλήνων κατήγγειλε μία νεαρή γυναίκα από την Αυστρία, που βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές.
Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας που κατάγεται από την Αυστρία
και όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε. Ωστόσο, σύμφωνα με την τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, η διασκέδαση είχε άσχημη εξέλιξη. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου. Ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Έτσι, η ίδια κατάγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές, τη βίασαν ομαδικά.
Η γυναίκα μετέβη χθες (31/7) στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Θεσσαλία» αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα (1/8) στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 336): Όποιος µε σωµατική βία ή µε απειλή σοβαρού και άµεσου κινδύνου ζωής ή σωµατικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης, τιµωρείται µε κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας µε αυτήν πράξεις. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιµωρείται µε κάθειρξη έως δέκα (10) έτη.
Η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως (δεν απαιτείται μήνυση για την έναρξή της), αλλά αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη, ο εισαγγελέας μπορεί να απόσχει οριστικά από την ποινική δίωξη. Η παραγραφή του ανωτέρω αδικήματος επέρχεται 15 χρόνια μετά την πράξη, αν δεν έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, διαφορετικά, αν έχει εκκινήσει η ποινική διαδικασία, στα 20 χρόνια.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.