- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κορωνοϊός-Πάτρα: Στη ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» 30χρονη ανεμβολίαστη
Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί
Πάτρα: Με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» 30χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα - Αυξάνονται τα περιστατικά νοσηλείας στην πόλη.
Μία 30χρονη γυναίκα, θετική στον κορωνοϊό, βρίσκεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με το thebest.gr, οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της 30χρονης, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται τα περιστατικά νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, που ανήκουν στη μέση και τη νεαρή ηλικία. Συγκεκριμένα, 39 άνθρωποι νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα δυο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονται 19 ασθενείς, εκ των οποίων 16 στην Κλινική και τρεις στη ΜΕΘ.
Ακόμη, το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» άνοιξε και πάλι τη ΜΕΘ κορωνοϊού, νοσηλεύοντας ξανά ασθενή, ενώ άλλοι 19 νοσηλεύονται στην κλινική.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.