Ελλαδα

Ζάκυνθος: Πυροβόλησαν & λήστεψαν επιχειρηματία-Η λεία των δραστών

Του έκλεψαν τις εισπράξεις της ημέρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζάκυνθος: Θύμα ληστείας 49χρονος επιχειρηματίας έξω από το σπίτι του - Οι δράστες τον πυροβόλησαν στο πόδι για να τους δώσει τα χρήματα.

Θύμα ληστείας μετά πυροβολισμού έπεσε ένας 49χρονος επιχειρηματίας έξω από το σπίτι του στη Ζάκυνθο, με τους δύο δράστες να απομακρύνονται από το σημείο με λεία περίπου 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, οι δύο δράστες φαίνεται να είχαν στήσει καρτέρι στον 49χρονο, στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Μαρινέικα. Ο άνδρας είχε μαζί του την είσπραξη της ημέρας, από το εστιατόριο του, που όπως κατέθεσε ανέρχεται σε 15.000 ευρώ. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις κατέβηκαν από το αμάξι τους ο 49χρονος μαζί με την σύζυγο του, οι δύο ένοπλοι ληστές τους ακινητοποιήσαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους. Ο 49χρονος επιχειρηματίας στην αρχή αντιστάθηκε και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε ο ένας από τους δύο δράστες τον πυροβόλησε στο πόδι, χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά. Ωστόσο, κατάφερε να του αποσπάσει τα χρήματα. 

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ήδη οι αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφάλειες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ