Ελλαδα

Ο Ν.Μπίστης διαφοροποιείται από τα σεξιστικά σχόλια συντρόφων του

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την Σάκκαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης © ΑΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Ο Νίκος Μπίστης διαχώρισε τη θέση του από την επίθεση που είχε εξαπολύσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη © ΑΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο Νίκος Μπίστης διαχώρισε τη θέση του από την επίθεση που είχε εξαπολύσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.

Μετά το σάλο που ξέσπασε από την επίθεση που εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Ελεφάντη στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και από τους πρωτεργάτες της περίφημης «Γέφυρας», διαχώρισε τη θέση του από το «απαράδεκτο και σεξιστικό» σχόλιο όπως το χαρακτήρισε. 

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

 

 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Σεξιστική & χυδαία η επίθεση στη Σάκκαρη

Την δική του απάντηση έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, αναφέροντας πως είναι αδιανόητο να στοχοποιείται μια πρωταθλήτρια μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής. 

Ο Κ. Μητσοτάκης  τονίζει πως τα όρια έχουν ξεπεραστεί και ζητά να υπάρξει σεβασμός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θυμίζοντας ότι δέχθηκε σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

 

 

H ανακοίνωση της ΝΔ

Στο σχόλιο της Άννας Ελεφάντη απάντησε και η ΝΔ με ανακοίνωσή της, αναφέροντας ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές.

«Ο πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννα Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ στην οποία επισυνάπτεται το σχετικό tweet.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ