Ελλαδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα έξοδα κηδείας - Τι είπε η Άντζελα Γκερέκου

Η ανάρτηση της συζύγου του διάσημου τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου
Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε διευκρινίσεις για τα έξοδα κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, με ανάρτησή της στο Facebook.

Την περασμένη Τετάρτη ο Τόλης Βοσκόπουλος κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η συγκίνηση στην κηδεία του τραγουδιστή ήταν μεγάλη. Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, έκανε ανάρτηση στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του, ενώ αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας. Ο «πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού» πέθανε σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω του πλούσια μουσική παρακαταθήκη και τραγούδια που αγαπήθηκαν.

Όπως γνωστοποιεί η Άντζελα Γκερέκου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την οικογένειά της, διευκρινίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο, προκειμένου να τιμήσει τον θρυλικό καλλιτέχνη.

Άντζελα Γκερέκου - Η ανάρτηση στο Facebook για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α' Κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

» Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του Δήμου Αθηναίων, δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ