Ελλαδα

Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο -Μηχανή έπεσε σε πεζούς (βίντεο)

Έξω από κέντρο διασκέδασης όπου γινόταν δεξίωση γάμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα
Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα με τρεις νεκρούς έξω από κέντρο διασκέδασης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δεξίωση γάμου.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, υπάρχουν τρεις νεκροί. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Δημοσίευμα στο proininews.gr αναφέρει ότι ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να εκτραπεί της πορείας της και να παρασύρει πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο κέντρου διασκέδασης, όπου γινόταν γλέντι γάμου.

Το kavalapost.gr γράφει ότι το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στον δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα. Νεκροί είναι ο οδηγός της μηχανής και δύο καλεσμένοι στο γλέντι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου. Το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Καβάλα

Τροχαίο στην Καβάλα - Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία - Πρώτες εικόνες

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα. Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με τον γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτήν τη στιγμή, είχαν έρθει από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου. «Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και βγήκαμε έξω» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. «Πήρε σβάρνα τους ανθρώπους» είπε ένας από τους καλεσμένους που περίμενε να έρθει η σειρά του για να μπει στη δεξίωση.

Έξω από το κέντρο διασκέδασης περίμεναν καλεσμένοι για να μπουν μέσα, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν και τρεις τραυματίες.

ΓΑΜΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα:

Καβάλα: Η μηχανή που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τους τρεις νεκρούς

Το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα έξω από κέντρο διασκέδασης όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δεξίωση γάμου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ