Φολέγανδρος: Εξιτήριο πήρε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
Αναμένεται να προχωρήσει κανονικά η απολογία του


Φολέγανδρος: Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Νέα ανακοίνωση Κούγια.
Εξιτήριο έλαβε το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουλίου, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο οποίος την Τετάρτη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από την αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο», είπε στο Mega ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να σχολιάσει το εάν ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία με την απολογία του 30χρονου να είναι προγραμματισμένη για σήμερα.
Φολέγανδρος - Κούγιας: «Kωμικοί ισχυρισμοί περί ψυχικής παθήσεως»
Νέα ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στον 30χρονο καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, και στον συνήγορό του εξέδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.
Σε αυτή ο κ. Κούγιας υπενθυμίζει ότι το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αγνόησε τους ισχυρισμούς περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας του δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Έτσι εκτός από ισόβια, το ΜΟΔ Αθηνών, όπως τονίζει ο κ. Κούγιας «οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».
Η νέα ανακοίνωση
Η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει συγκεκριμένα: «Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ομάδα του «Αρκτούρου» την περιέθαλψε για έναν χρόνο
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεχτικοί στις μετακινήσεις τους
Πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν αν είναι στους επιτυχόντες
Οι Αρχές αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Δείτε αναλυτικά πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών και τις εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης
«Με αυτόν τον άνθρωπο νευρίασα και πήγα στα δικαστήρια»
Σε ποιες περιοχές της χώρας αναμένουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες
«Προλάβαμε έγκυο φοιτήτρια πριν λιποθυμήσει», περιέγραψε ο Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιάννης Μάζης
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Ποιες είναι οι υπόλοιπες αργίες του έτους
Στον ανακριτή σήμερα ο 59χρονος
Ισχυροί άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.