Ελλαδα

Επίδομα θέρμανσης 2021: Η προθεσμία για υποβολή δικαιολογητικών

Έχει ανοίξει από προχθες, Τετάρτη 21 Ιουλίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταχωρίσουν τα δικαιολογητικά τους για την πλατφόρμα «My Θέρμανση».

Ως σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα «My Θέρμανση» προκειμένου να καταχωρίσουν τα δικαιολογητικά τους.

Όσοι δεν κατάφεραν να τα αναρτήσουν στην προηγούμενη προθεσμία, καλούνται να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης. Τα δικαιολογητικά αφορούν εκείνα που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Ως προς το φυσικό αέριο, τώρα, θα καταχωρίζονται δικαιολογητικά αγορών από την 1η Ιανουαρίου του 2021 μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου του 2021, με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

Η πληρωμή των ποσών στους δικαιούχους θα γίνει έως την 31η Αυγούστου στο ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, που έχουν δηλωθεί στο TAXISnet. Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος θέλει να υποβάλλει αμφισβήτηση του ποσού πληρωμής, μπορεί να καταθέσει αίτηση επανεξέτασης μέχρι τη 15η Σεπτεμβρίου 2021 μέσα από το TAXISnet και πατώντας στο πεδίο «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ