- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Κλερ Σαρνέ-Ραυτοπούλου έφυγε από τη ζωή
Ήταν εκπαιδευτική σύμβουλος της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, ειδικευμένη στην εκπαίδευση παιδιών με ψυχοδιανοητικά προβλήματα.
Απεβίωσε η εκπαιδευτικός Κλερ Σαρνέ-Ραυτοπούλου (Claire Charnet), σύζυγος του κριτικού λογοτεχνίας Δημήτρη Ραυτόπουλου
Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών η εκπαιδευτικός Κλερ Σαρνέ-Ραυτοπούλου (Claire Charnet), σύζυγος του γνωστού κριτικού λογοτεχνίας Δημήτρη Ραυτόπουλου.
Η Κλερ ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν εκπαιδευτική σύμβουλος της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, ειδικευμένη στην εκπαίδευση παιδιών με ψυχοδιανοητικά προβλήματα. Δίδαξε στη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Τυνησία, στην Γκαμπόν της Αφρικής.
Έχει συγγράψει διδακτικά βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Rédiger un résumé, un compte rendu, une synthèse» το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες, το Arc-En-Ciel 1. Methode De Francais κ.ά.
Η Κλερ Σαρνέ-Ραυτοπούλου έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η σορός της θα αποτεφρωθεί και δεν θα γίνει νεκρώσιμη τελετή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας
Δείτε εικόνες από το Μέγαρο Μουσικής
Γιατί τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι
Τι αλλάζει και γιατί πρόκειται για ένα τεχνικά σύνθετο θέμα
Θα καθοριστεί η επόμενη φάση των κινητοποιήσεων
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Τι δήλωσε μέσω Instagram
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.