- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 8χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο
Μια ομάδα γιατρών δίνει μάχη για να του σώσει τη ζωή
Μάχη γι ατη ζωή του δίνει ο 8χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε οδηγός στην Ηλεία το απόγευμα της Κυριακής.
Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι από την Ηλεία που το παρέσυρε και το τραυμάτισε σοβαρά ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής.
Το παιδί βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Πατρών με θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Όπως δήλωσε στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, «πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».
Την ίδια στιγμή, γιατροί πολλών ειδικοτήτων όπως πλαστικός χειρουργός, ορθοπεδικοί, γναθοχειρουργοί κ.α. δίνουν μάχη για να σώσουν τη ζωή του οκτάχρονου, υπό τις κατευθύνσεις των εντατικολόγων που συντονίζουν τις προσπάθειές τους.
Εάν καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις για να επανέλθουν αυτά τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του.
Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε 8χρονο παιδί και εξαφανίστηκε
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην κοινότητα της Ηλείας, με την αστυνομία να αναζητά τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε το μικρό παιδί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε τον οκτάχρονο, ο οποίος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.
Η Τροχαία έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον οκτάχρονο, ενώ αναζητείται ο οδηγός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.