Ελλαδα

Εισήγηση ειδικών: Μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι στα γήπεδα

Τι θα ισχύει για τα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To Στάδιο της Πελοποννήσου © Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Εισήγηση ειδικών: Μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι στα γήπεδα
Μία από τις εισηγήσεις των ειδικών στην κυβέρνηση θα είναι η παρουσία μόνο των εμβολιασμένων φιλάθλων στα γήπεδα © Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μία από τις εισηγήσεις των ειδικών στην κυβέρνηση θα είναι η παρουσία μόνο των εμβολιασμένων φιλάθλων στα γήπεδα.

Αυτή τη στιγμή οι ειδικοί συνεδριάζουν για την εξέλιξη του κορωνοϊού και τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να ληφούν. Μία από τις εισηγήσεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι να επιτρέπεται η είσοδος μόνο εμβολιασμένων φιλάθλων στα γήπεδα.

Επιπρόσθετα, σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα, θα διαμορφώνεται στο 75%. Ωστόσο, στις εξέδρες των γηπέδων θα μπορούν καθίσουν και παιδιά, αρκεί να επιδείξουν κατά την είσοδό τους αρνητικό self test. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακού έκανε την αρχή

Στην ίδια κατεύθυνση είχε κινηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακού πριν λίγες μέρες, όταν με ανακοίνωσή της στις 26 Ιουνίου γνωστοποιούσε ότι «μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού, καθώς και όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν θα μπορούν να δώσουν το παρών σε έναν αγώνα της ομάδας τους».

 

https://www.athensvoice.gr/greece/721086_ypohreotikoi-emvoliasmoi-tin-alli-evdomada-oi-anakoinoseis

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Πλήρως εμβολιασμένοι
  • Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο

Παρατηρήσεις:

  • Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.
  • Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ