Ελλαδα

Εισαγγελική έρευνα για το κορωνοπάρτι στον Άλιμο

Θα εξεταστούν και τα βίντεο που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βeach bar
Βeach bar © Luca Iaconelli/Unsplash

Άλιμος: Εισαγγελική έρευνα για το κορωνοπάρτι σε beach bar.

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για το κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar στον Άλιμο, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας θα βρεθεί το πάρτι που διοργανώθηκε σε παραλιακό μαγαζί στον Άλιμο, για το εάν παραβιάστηκαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς και το εάν αποτέλεσε εστία εκτεταμένης διασποράς του κορωνοϊού

Οι εισαγγελικές αρχές θα εξετάσουν, μεταξύ άλλων, στοιχείων και τα βίντεο που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο, στα οποία φαίνεται ότι στο πάρτυ δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κρούσματα κορωνοϊού συνδέονται με το κορωνοπάρτι στον Άλιμο

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο πάρτι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρχαν και άτομα θετικά στον κορωνοϊό, ενώ τα άτομα που έχουν νοσήσει φέρονται να ξεπερνούν τα 100.

Πάντως, από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, προκύπτει ότι στο πάρτι υπήρχε πλήθος κόσμου και δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ