Ελλαδα

Ακυρώνονται τα πάρτι σε γνωστό beach bar της παραλιακής

Μετά τη συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού (πάνω από 100 μολύνσεις)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετά τη συρροή κρουσμάτων σε πάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar της παραλιακής, οι υπεύθυνοι του χώρου ακυρώνουν τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα © Pixabay
Μετά τη συρροή κρουσμάτων σε πάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar της παραλιακής, οι υπεύθυνοι του χώρου ακυρώνουν τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα © Pixabay

Μετά τη συρροή κρουσμάτων σε πάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar της παραλιακής, οι υπεύθυνοι του χώρου ακυρώνουν τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις.

Μετά τον έντονο προβληματισμό  που προκάλεσε η μετατροπή ενός πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό beach bar της Παραλιακής σε εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, με πάνω από 100 μολύνσεις, oι υπεύθυνοι του χώρου ανακοίνωσαν στα social media ότι για το επόμενο διάστημα, θα σταματήσουν τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων. 

Συγκεκριμένα, το γνωστό Beach bar γνωστοποίησε ότι ακυρώνει τα προγραμματισμένα του πάρτι μέχρι και τις 14 Ιουλίου, ενώ καλεί τους θαμώνες του μαγαζιού να εμβολιαστούν.

Η ανακοίνωση του beach bar στην Παραλιακή για ακύρωση των πάρτι 

Αγαπητοί,

Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με Tale Of Us μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με Boris Brejcha θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας -->

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία #staysafe #GetVaccinated

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ