- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κορωνοϊός - Ελλάδα: Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός (εικόνες)
Ο 93χρονος Νίκος εμβολιάστηκε στην Κρήτη
Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός για κορωνοϊό στην Ελλάδα έγινε στην Κρήτη, με τον 93χρονο κύριο Νίκο να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.
Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, έγινε ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα για κορωνοϊό, καθώς συνεχίζεται η επιχείρηση «Ελευθερία».
Ο 93χρονος Νίκος είναι ο πρώτος που εμβολιάζεται κατ' οίκον για κορωνοϊό, όπως αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.
«Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα μόλις έγινε στην Κρήτη μας» αναφέρει στο μήνυμά της. «Εμβολιάσαμε τον κύριο Νίκο, 93 ετών, στο σπίτι του στο Τυμπάκι, με ασφάλεια και πολλές ευχές! Μήνυμα ζωής… Γιορτή Υγείας» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.
Σε δημοσίευμά του το cretalive αναφέρει ότι ξεκίνησε στην Κρήτη ο εμβολιασμός κατοίκων σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού, με το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη να αποτελούν τους πρώτους σταθμούς για τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Η είδηση για τον πρώτο κατ' οίκον εμβολιασμό στην Ελλάδα έρχεται την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε «έκρηξη» μολύνσεων Covid-19 με 1.797 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.