Ελλαδα

Γιακουμάκης: H Εισαγγελέας ζητά την ενοχή των κατηγορούμενων

Καταπέλτης η Εισαγγελέας κατά της μάρτυρος που ήταν καθηγήτρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σήμερα ξεκίνησε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η Εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή των κατηγορούμενων © ΑΠΕ /
Σήμερα ξεκίνησε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η Εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή των κατηγορούμενων © ΑΠΕ /

Σήμερα ξεκίνησε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η Εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή των κατηγορούμενων.

Μετά τη συνέχιση της δίκης για την υπόθεση Γιακουμάκη που ξεκίνησε και πάλι σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο των Ιωαννίνων, η Εισαγγελέας πρότεινε για τους οκτώ κατηγορούμενους σπουδαστές την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πρόεδρος εξέτασε την μάρτυρα της δίκης, κ. Παπαπέτρου, η οποία ήταν καθηγήτρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, και η οποία δήλωσε πως είχε ενημερωθεί από την μητέρα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη μόνο για το «καψώνι» με το νερό. Ωστόσο, η Πρόεδρος τόνισε πως η στάση της «δεν ήταν απόλυτα υπεύθυνη»

«Προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Έπρεπε να ήσασταν πιο αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του δικαστηρίου. 

Εξίσου αυστηρή με την μάρτυρα ήταν και η Εισαγγελέας έδρας, η οποία τόνισε πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδε γρατσουνιές στην άκρη των δακτύλων του Γιακουμάκη, ενώ γνώριζε ότι δεν έκανε αγροτικές δουλειές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ