- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Στάση εργασίας σε μετρό και ΗΣΑΠ την Τετάρτη, 7 Ιουλίου.
Στάση εργασίας ανακοίνωσαν για την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ, ενώ κανονικά πραγματοποιούνται τελικά τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν γνωστό ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τις 21:00 ως και τη λήξη της κυκλοφορίας και στις τρεις γραμμές του μετρό (1, 2 και 3).
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι παρά τα αιτήματα από τον περασμένο Απρίλιο που αφορούσαν στη συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων εν όψει καλοκαιριού των συρμών της Γραμμής του ΗΣΑΠ, «η ΣΤΑΣΥ δεν κατάφερε να συντονίσει τις σχετικά απλές εργασίες (πχ, καθαρισμός φίλτρων) κι έτσι δρομολογούνται συρμοί οι οποίοι ουσιαστικά θυμίζουν υψικάμινο, οι δε εργαζόμενοι καλούνται να τους χειριστούν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους!».
Ανεστάλησαν οι στάσεις εργασίας στα λεωφορεία
Κανονικά θα κυκλοφορούν τα λεωφορεία αυτήν την εβδομάδα ύστερα από την απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ να αναστείλει τις καθημερινές πεντάωρες στάσεις εργασίας που είχε εξαγγείλει από σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή. Με την εκπνοή της διορίας που είχαν δώσει στη διοίκηση του ΟΑΣΑ και της ΟΣΥ αποφασίστηκε η εφαρμογή του θερινού προγράμματος.
Με την απόφαση που είχε λάβει το Συνδικάτο Εργαζομένων, οι οδηγοί καλούνταν να μη δουλεύουν με διακεκομμένο ωράριο ή στα ρεπό τους. Υπενθυμίζεται ότι τα οχήματα και οι οδηγοί της ΟΣΥ εκτελούσαν ακόμα το χειμερινό ωράριο, ενώ τα οχήματα και οι οδηγοί των ΚΤΕΛ, στα οποία έχουν εκχωρηθεί οι 60 περιφερειακές γραμμές του ΟΑΣΑ εφαρμόζουν ήδη το θερινό ωραριο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.