Ελλαδα

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Στην περιοχή του Ζωγράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Παππάς
Χρήστος Παππάς © EUROKINNISSI

Χρυσή Αυγή: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου.

Συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου ο Χρήστος Παππάς. Το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές.

Ο Παππάς φέρεται να εξαφανίστηκε την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της.

Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν ότι ο υπαρχηγός του ναζιστικού μορφώματος και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έχει διαφύγει από την Ελλάδα, παρά τις έρευνες σε οικήματα στην Αλβανία, στα οποία είχε ταξιδέψει στο παρελθόν ο Χρήστος Παππάς. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η σύλληψη έγινε μετά από έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι, με τον Χρήστο Παππά να έχει οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον φυγόποινο φιλοξενούσε σε διαμέρισμα ένα άτομο, το οποίο επίσης συνελήφθη. Η πληροφορία για την τοποθεσία στην οποία βρισκόταν ο Χρήστος Παππάς έφτασε στην αστυνομία πριν μερικές ημέρες. Πιθανολογείται ότι βρισκόταν εκεί όλο το διάστημα. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ