Ελλαδα

Δολοφονία 54χρονου στον Νέο Κόσμο: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Αναζητείται από τις αρχές 32χρονος - Ποιο το κίνητρο του εγκλήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στον Νέο Κόσμο - Σύλληψη δύο ατόμων, αναζητείται 32χρονος - Κατηγορίες και για απόπειρες δολοφονιών.

Δύο άτομα κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός 54χρονου άνδρα στην περιοχή του Νέου Κόσμου τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας τριών ακόμη ατόμων. 

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ένας από τους δύο κατηγορούμενους με τον γιο του 54χρονου θύματος. Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ίδιου σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπαγής 41χρονου, τον Μάρτιο 2020, στην παραλία Εδέμ, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ κατηγορείται και 31χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 32χρονος και ο 31χρονος εντοπίστηκαν, την περασμένη Δευτέρα, σε περιοχή της Αττικής και προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στη συνέχεια, αποδέχθηκαν τις κατά περίπτωση κατηγορίες σε βάρος τους για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία.

Από τις αρχές συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου 32χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ