Ελλαδα

Προτείνεται ομόφωνα από τη Βουλή η άρση ασυλίας του Μπογδάνου

Αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει το 2019 για την γραμματέα του Μάρκου Μπόλαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O βουλευτής της ΝΔ Κων/νοσ Μπογδάνος © ΑΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Άρση ασυλίας προτείνει η επιτροπή Δεοντολογίας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο © ΑΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Άρση ασυλίας προτείνει η επιτροπή Δεοντολογίας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει το 2019 για την Θωμαρίτα Καλδάρα.

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προτείνει ομόφωνα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει το 2019 για την Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέα του υφυπουργού των Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Η υπόθεση μετράει ήδη δύο χρόνια από τότε που η Θωμαρίτα Καλδάρα, με την πληθωρικη της παρουσία στα social media, προκάλεσε αρκετά σχόλια. Αρκετοί χρήστες χαρακτήρισαν τις φωτογραφίες που αναρτούσε αισθησιακές ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο τότε δημοσιογράφος -και νυν βουλευτής- Κων/νος Μπογδάνος. 

Τα σχόλια του κ. Μπογδάνου ενόχλησαν ιδιαίτερα την Θωμαρίτα Καλδάρα με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του. Η υπόθεση έφτασε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία αποφάσισε να προτείνει την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Στο προφίλ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου υπάρχουν ακόμα τα εξής tweets, τα οποία οδηγούν στο θέμα που είχε «ανέβει τότε» στο site της συζύγου του, αλλά που σήμερα είναι διαγραμμένο:

 

 

 

 

Η κ. Καλδάρα, μετά τα σχόλια που που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media, υπέβαλε τη παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη. Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ