Ελλαδα

Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον νεκρό αδερφό της

To περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία στη Λαμία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Hλικιωμένη με άνοια δεν είχε αντιληφθεί ότι επί μέρες ζούσε στο ίδιο σπίτι με το άψυχο σώμα του 83χρου αδελφού της.

Μια ηλικιωμένη από τη Λαμία, που πάσχει από άνοια, δεν είχε αντιληφθεί ότι ζούσε για μέρες δίπλα στον νεκρό της αδερφό.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς που έβγαινε από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης, κάνουν λόγο για δύο μοναχικά αδέρφια που ζούσαν μαζί  μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης και χτύπησαν αρκετές φορές την πόρτα. Τελικά, αφού δεν άνοιγε κανείς, αναγκάστηκαν να σπάσουν την κλειδαριά ερχόμενοι αντιμέτωποι με το άψυχο σώμα ενός 83 χρονου, απ’ όπου προερχόταν και η έντονη μυρωδιά. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εμφανίστηκε μία 80χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το lamianow.gr, ήταν η αδελφή του νεκρού 83χρονου. Η γυναίκα, που πάσχει από άνια, δεν είχε καταλάβει ότι ο αδερφός της είχε χάσει τη ζωή του, ούτε ότι επί σειρά ημερών ζούσε δίπλα στο άψυχο σώμα του. 

Τόσο ο 80χρονος όσο και η ηλικιωμένη αδερφή του είχαν πολλά προβλήματα υγείας σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Οι γείτονες αναφέρουν ότι ζούσαν οι δυο τους, απομονωμένοι, χωρίς να έχουν πολλές επαφές με τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ