Ελλαδα

Μονή Πετράκη: Προφυλακιστέος ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι

«Θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερέας μετά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα
Ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερέας μετά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην ιερέας για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών στην Μονή Πετράκη.

Στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη κατά τη διάρκεια Συνοδικού Δικαστηρίου, στο οποίο εξεταζόταν η καθαίρεσή του για σειρά υποθέσεων.

Ο 37χρονος πρώην ιερέας απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης και κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Υπήρξε μια σύντομη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέως και ανακριτή. Ελύθη με το να κρατηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο» δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί εκ νέου εάν ο άνδρας έχει σώας τα φρένας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο 37χρονος ζήτησε συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε, σημειώνοντας: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει». Επιπλέον, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε σκοπό να ρίξει στον εαυτό του το καυστικό υγρό. «Το καυστικό υγρό το βρήκα στο Ίντερνετ και το αγόρασα πριν από ενάμιση μήνα. Παρήγγειλα δύο γυάλινα μπουκάλια και πλήρωσα γι’ αυτά το ποσό των 45 ευρώ. Είχα σκοπό να το ρίξω στον εαυτό μου μπροστά σε όλους. Εκείνη τη στιγμή, όμως, θόλωσα και άρχισα να το πετάω στους άλλους. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που προκάλεσα. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ