Ελλαδα

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

Αρνείται τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο
Ιερέας κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο © agriniopress.gr

Προφυλακιστέος ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό στο Αγρίνιο - Πώς αποκαλύφθηκε η απόφαση.

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα (29/6) μετά την απολογία του ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο ιερέας επέλεξε να μην τεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά να απολογηθεί εγγράφως, αφού προηγουμένως απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα ακύρωσης της προδικασίας που κατέθεσε χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του. Ο κληρικός αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, οι αρμόδιοι έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες, όταν γυναίκα κατήγγειλε στην Εισαγγελία Αγρινίου ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν ανήλικη, το 2007, από τον ιερέα. Παραγγέλθηκε έρευνα από την Εισαγγελία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αστυνομικές Αρχές προέβησαν σε αιφνίδιο έλεγχο στην οικία του, όπου και εντόπισαν στον υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες.

Ο συνήγορος του ιερέα, Δημήτρης Νικάκης, ανάφερε σε δηλώσεις ότι η πρώτη εντύπωση που έχει σχηματίσει είναι ότι πρόκειται περί κατασκευασμένης δικογραφίας. «Αυτοί οι οποίοι επεδίωξαν να συλληφθεί ο ιερέας και μέσω των καταγγελιών τους θεωρούν ότι θα βρουν και θα πιάσουν στα χέρια τους θησαυρό, τους ενημερώνω ότι τελικώς θα προκύψει άνθρακας». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ