Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Βγήκε η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Σε ποια οικογένεια θα δοθεί το παιδί προσωρινά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυκά Νερά - Δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν
Γλυκά Νερά - Δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Στην οικογένεια της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, δόθηκε η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον πατέρα της και καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της μητέρας της Καρολάιν και η επιμέλεια της ανήλικης ανατέθηκε προσωρινά στην οικογένεια του θύματος. Αυτό αποφάσισε σήμερα η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθήνας, έχοντας ως γνώμονα την ομαλήν σωματική και ψυχική διάπλαση του παιδιού.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην Αλόννησο και μόνο.

Έτσι, αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική Αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ